RN99

roadnav_front

FAQ RoadNavigator RN99

 

Hoe update ik mijn RoadNavigator?

Het zal uitsluitend via de uitnodigingsmail gedownload kunnen worden. Als u zich heeft geregistreerd voor de updates ontvangt u vanzelf een mail met de download informatie. Graag wijzen we u erop dat de originele kaarten op uw RoadNavigator RN99 van het tweede kwartaal van 2013 en dus actueel zijn.

Hoe voer ik een adres in?

In de snel-start-gids die bij uw RoadNavigator in de verpakking was staat een korte omschrijving over hoe u het gemakkelijkst een adres kunt ingeven en de route laten calculeren. Mocht u deze instructies niet kunnen terug vinden dan kunt u de snel-start-gids hieronder downloaden.

 

Waar kan ik een uitgebreide handleiding vinden?

U kunt een uitgebreide Nederlandstalige handleiding van de MapFactor navigatiesoftware die op uw RoadNavigator is geïnstalleerd op deze website vinden. Klik daarvoor aub op RoadNavigator hierboven (tweede tab).

 

Ik kan het huisnummer in de straat waar ik heen wil, niet selecteren.

Huisnummers zijn niet voor alle straten in de MapFactor-kaarten beschikbaar. Als een huisnummer nog niet beschikbaar is, kunt u naar een kruispunt met een andere straat navigeren of de optie “overal” op de straat selecteren.

 

Ik heb Europese kaarten, maar ik kan geen bestemming in bepaalde landen selecteren.

Sommige kaarten moeten worden geactiveerd voordat u ze kunt gebruiken. U kunt kaarten activeren door op de “instellingen” in het hoofdmenu van de MapFactor nagvigatie software te klikken, “Kaarten” te selecteren en op “Regio’s selecteren” te klikken. U kunt nu kaarten activeren of deactiveren door het vakje rechts op het scherm in te schakelen (klik op Europa om de beschikbare landen te zien). Let op: als u veel landen selecteert, kan uw GPS-apparaat langzamer worden.

 

Ik krijg geen toetsenbord in beeld of ik wil de layout van mijn keyboard wijzigen.

Het toetsenbord kan als volgt aan en uit worden geschakeld:

1. Start de MapFactor Navigatiesoftware.

2. Klik in het beginscherm op “Menu” bovenin uw scherm.

3. Klik in het menu op “Instellingen”.

4. Klik op “Applicatie”.

5. Selecteer “toetsenbord”.

Hier kunt u het keyboard aan en uit zetten en de layout naar wens wijzigen.

 

De navigatie software start niet op / Er gebeurt niets als ik in het beginmenu op “navigatie” klik.

Had u het apparaat met een PC verbonden? Zo ja, probeer de navigatiesoftware aub op te starten zonder dat deze aan een PC is gekoppeld. Als u in het begin menu op “Navigate/Navigeren” klikt zou de mapfactor navigatiesoftware moeten starten. Als dit het probleem niet oplost dan is het mogelijk dat het startpad niet juist staat ingesteld. Dat kunt u als volgt controleren:

1. Klik in het begin menu op “settings/systeem”.

2. Klik op “startup-path/mappad”.

3. Klik op het foldertje in de onderbalk.

4. Klik op “ResidentFlash”, dan “MobileNavigator” en dan nogmaal “MobileNavigator”.

5. Start het apparaat opnieuw op.

 

Mijn RoadNavigator is defect, waar kan ik hiervoor terecht?

Stuur een mail met een omschrijving van het probleem en u ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie met instructies over hoe het probleem het beste verholpen kan worden.Email

quickstartguideRN99_PagePart1

Roadnavigator Snelstart Handleiding

Handleiding

Roadnavigator Handleiding NL

Roadnavigator Manuel FR

Roadnavigator Handbuch DE


by